Διχρωμία - SALIGRAM

Δύο χρώματα εκτύπωσης μπορεί να είναι αρκετά σε πολλές περιπτώσεις. Όταν το λογότυπο μιας επιχείρησης έχει σχεδιαστεί με 2 χρώματα -που είναι και η συνήθης πρακτική- μπορούν κάλλιστα να σχεδιαστούν τα συνήθη έντυπα εταιρικής ταυτότητας όπως κάρτες, φάκελλα, επιστολόχαρτα, τιμολόγια κ.λπ. με βάση τα δύο αυτά χρώματα και να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από τις εκτυπώσεις. Τα παρόμοια έντυπα βέβαια πλέον δεν τυπώνονται στις ποσότητες που συνηθιζόταν παλιότερα αφού έχουν αντικατασταθεί από τα ψηφιακά τους αντίστοιχα (e-mails, ηλεκτρονικά τιμολόγια κ.λπ.) αλλά η λογική της εξοικονόμισης πόρων παραμένει και η διχρωμία εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής λύση για αρκετές περιπτώσεις.

Δεν είναι μόνο όμως η οικονομία που οδηγεί σε επιλογή δίχρωμης εκτύπωσης. Το αισθητικό αποτέλεσμα που παράγεται από τον συνδυασμό 2 χρωμάτων μπορεί να είναι ζητούμενο ανεξάρτητα από το κόστος. Οι χρωματικές παλέτες PANTONE προσφέρουν τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών που πολλές φορές τα 2 χρώματα (duotone) είναι υπεραρκετά για αξιοθαύμαστες δημιουργίες.

Παρακάτω κάποια δείγματα από εργασίες που έχουν τυπωθεί με διχρωμία.

Δείτε όλα τα σχετικά δείγματα δίχρωμων εκτυπώσεων

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει