Επεξεργασίες - SALIGRAM

Για να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό έντυπο, πολλές φορές η εκτύπωση είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας. Απλά συνηθισμένα έντυπα όπως ένα εισιτήριο με διάτρηση για το απόκομμα ή τα τρυπημένα φύλλα ενός ντοσιέ απαιτούν επεξεργασίες που δεν είναι αυτονόητες. Για να μη μιλήσουμε για κατασκευές που παύουν να είναι έντυπα με την συνήθη έννοια του όρου. Ο κλάδος της συσκευασίας για παράδειγμα απαιτεί πολλά παραπάνω από μια τετράχρωμη εκτύπωση. Η πιο συνηθισμένη επιπλέον εφαρμογή είναι η πλαστικοποίηση που δίνει αντοχή στο χαρτί, ενώ ένα κουτί ή μια τσάντα προϋποθέτει κατασκευή κοπτικού.

Η επικόλληση ενός φίνου (εκτυπωμένου ή μη) χαρτιού σε ένα χοντρό χαρτόνι μπορεί να δώσει ένα ανθεκτικό αλλά και υψηλής ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επίστρωση (λαμινάρισμα) ολόκληρης ή μέρους μιας εκτυπωμένης επιφάνειας με διάφορους τρόπους και υλικά, η δημιουργία ανάγλυφου, τα μεταλλικά χρώματα, τα ιδιαίτερα σχήματα είναι επιλογές στο οπλοστάσιο του γραφίστα που ανεβάζουν το κόστος αλλά αυξάνουν και την αποτελεσματικότητα του μέσου.

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει