Ανυσματικά γραφικά - SALIGRAM

Τα ανυσματικά γραφικά είναι εικόνες που αποτελούνται από σημεία (nodes) σε ένα δεδομένο δισδιάστατο ή τρισδιάστατο χώρο, που ενώνονται με γραμμές και καμπύλες που ορίζονται με μαθηματικούς τύπους και καλούνται ανύσματα (vectors). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία απλών γεωμετρικών ή σύνθετων σχεδίων.

Επειδή οι εικόνες δημιουργούνται από την σύνδεση των κομβικών σημείων με σχηματοποίηση των διαδρομών ανεξάρτητη από την απόστασή τους, μπορούν να κλιμακωθούν σε οποιοδήποτε μέγεθος χωρίς να χαθεί η ποιότητα της εικόνας

Αυτό καθιστά τα ανυσματικά γραφικά ιδανικά για τον σχεδιασμό λογοτύπων, τα οποία πρέπει να μπορούν να παραμένουν αναλλοίωτα σε εφαρμογές όλων των μεγεθών. Από το μέγεθος της επαγγελματικής κάρτας μέχρι εκείνο της γιγαντοαφίσας.

Χρησιμοποιούνται επίσης για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων (gliphs) των γραμματοσειρών. Ένα πεδίο που απαιτεί επίσης καθαρές γραμμές και λεπτομερή απόδοση σε όλες τις διαστάσεις.

Παρακάτω κάποια δείγματα από ανυσματικά γραφικά.

Δείτε όλα τα σχετικά δείγματα ανυσματικών γραφικών

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει