Δαμιανός Καλαμίτσης και φεγγάρι

 

Το δημιουργικό γραφείο με την επωνυμία Saligram* ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1997. Με αυτό το όνομα υπογράφονται οι εργασίες που σχεδιάζει ο Δαμιανός Καλαμίτσης που ουσιαστικά εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της γραφιστικής αλλά και της παραγωγής εντύπων. Η σπουδές στα Τ.Ε.Ι. Γραφικών Τεχνών της Αθήνας, η αγάπη για το έντυπο αλλά και η γνώση μετά από εμπειρία τόσων χρόνων μπορούν να εγγυηθούν άρτια αποτελέσματα σε κάθε είδους εργασία που αφορά στις Γραφικές Τέχνες.

Η αίσθηση ευθύνης και η καλή συνεργασία με επαγγελματίες από όλο το φάσμα του χώρου των εκτυπώσεων, μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται την εικόνα τους προς το καταναλωτικό κοινό, και έντυπα υψηλής αισθητικής με όσο δυνατόν χαμηλότερα κοστολόγια.

Μέσα στα χρόνια της ενασχόλησης με το έντυπο, γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν παράλληλα δυο ακόμα αγάπες. Η έκδοση των Κυκλικών Σεληνοηλιακών ημερολογίων και η ζωγραφική σε μετάξι με την μέθοδο μπατίκ (batik).

 

* Saligram είναι το όνομα απολιθώματος αμμωνίτη που βρίσκεται σε αφθονία στους πρόποδες των Ιμαλαϊων. Ήταν ευτυχής συγκυρία η συνάντηση μαζί του την εποχή αναζήτησης της επωνυμίας, αφού έδωσε όχι μόνο το όνομα αλλά και το σήμα του γραφείου. δεσμός για φωτογραφία σάλιγκραμ και λογότυπος